от RGG » 13 Яну 2009 20:37
Добър вечер, Чавдар,
през лятото бях последно в музея, ако работиш там, може даже да си спомняш посещението ми, бях с един софийски Форд и аз, и приятелката ми много искахме да видим Ан-24... даже твои колеги или може би самият ти, донесеоха техническа стълба, за да можем да се качим. Този жест тогава наистина ме трогна. Ако погледнеш в книгата за посетители между 5ти и 10ти Август, ще видиш, какво сме написали, по инициалите ще ме познаеш, до ден днешен е валидно и е най-искрено.
Създадох групата именно, за да могат да се кажат многото истини, касаещи авиационната история и мястото за нейно сахранение - авиомузеите.
За състоянието на експонатите - сам видях, как някои самолети са полуразрушени от времето и атмосферата. Трагично е, ужасно е, тъжно е, че също така в този хубав, летен, ваканционен ден за престой 2-3 часа около летището и музея не видях нито една група деца, младежи, родители с деца или каквото и да е да посещава музея. Нито слънцето, нито деня, нито сезона са виновни за това. Отговорно казвам, че много от нас в този форум, са ходили километри пеша като деца, са чакали часове по тогава пустите летища за да видят самолет. Но явно тогава чалгарщината не се беше превърнала в епидемия при нас....
Последна промяна
RGG на 13 Яну 2009 20:51, променена общо 3 пъти