от so » 08 Апр 2006 01:26
за open sky... като влезем тогава ще мислим. а назначаваме превозвачи до Турция и Молдова (които не са в ооупъна и не е ясно кога ще влязат (с турция ми е много мъгляво) а тва до Атина ме удивява наистина и не виждам логига...
според мен на този етап 2 терминала е много. просто Т1 няма да може да си покрие разходите (предположително) ако там са само 3НТА и един хемус. това ще бъде смешно 6 полета на ден от един терминал разхвърляни за 24 часа.
аз виждам така нещата: нека сега сички полети до един прехвърлят в Т2. Т1 да го законсервират, а публичната част да се ползва за администрацията. след като Т2 прехвърли 2,6млн пакса. (до тогава сигурно ще имаме оупън скай) да разконсервират Т1 за НТА, и там например хората сами да си носят багажа до вагончето за полета, да няма автобуси, а сам да си джапаш до стоянката на самолета, и т.н. Иначе просто не виждам друг механизъм за намаляване на цената за обслужването на един самолет. и по-точно. с какво Т1 ще бъде по-евтин от Т2 (освен ръкавите) откъде ще стане например по евтино обслужването на един самолет на Т1 от сегашното му обслужване на Т1 , след като пуснат Т2?????? само ако съкратим издръжките на Т1 а как ще ги намалим???