Ще отбележа още няколко факта:
1. На вашата обработка небето е... трудно да определя какво, но не и синьо.
2. Бялото е жълто.
3. Снимката е мека (липсва острота).
4. Не виждам основание разстоянието от края на лявото полукрило на самолета до края на кадъра да е различно от разстоянието от края на дясното полукрило до другия край на кадъра.
5. Зад самолета има твърде много хора, които развалят композицията като цяло.
Нещата изобщо не опират до шефове или други подобни квалификации. Мисля, че разликата в двете обработки е очевидна и всеки сам може да прецени, коя снимка изглежда по-добре и е по-близо до реалността.
http://www.bgspotters.net/pictures/pic. ... icId=27595Двоен стандарт!?

Субект определя цветен баланс....дали той вижда по добре от мен, дали той е бил на мястото от което съм направил снимката!?
Нещата си опират точно до "шефове" и шуробаджанащини/както винаги/....Има отлив в сайта- аз виждам защо!! А Вие!?
Да не ви давам примери за кадриране и хоризонти / за пръв път виждам хоризонт да се определя по вертикали/, така или иначе имитирате голям сайт, направете примери и си ги спазвайте!
П.П. "5. Зад самолета има твърде много хора, които развалят композицията като цяло" Не са много тези, които могат да си позволят да снимат подобна машина "насаме с нея"... за композиции по-добре да не отваряме темата, че като гледам повечето снимки, от композиции и следа няма, да не говорим за одобрени снимки с отрязани крила, опашки и какво ли още не....кадриране/рязане....добри мотиви, а!?

))))))))))))))))
Поздрави от неумеещите да снимат самолети!!

))))))