Ще трябва да се направи голямо като размер лого на сайта за начало. Иначе има едни сини тениски с тъмно сини ръкави, на които мисля, че ще стои доста добре надписа bgspotters.net.
В близките дни трябва да измислим как точно да изглеждат тениските и ще ги покажем. Цената на тениската едва ли ще надвишава 15 лв (с двустранна щампа). Който е желаещ нека напише какъв размер тениска иска, за да можем да ги поръчаме
Последна промяна Кристиян Благоев на 19 Апр 2011 23:02, променена общо 1 път
Това с желаещите и общи поръчки си е сериозна организация. Ако ще се правят на този сайт - http://portokal.net, по-добре да се направи картинка и всеки да си поръчва самостоятелно.
Има ли някакви минимални изисквания за брой снимани "птички"/брой мнения/компетентност... или всеки може да бъде горд собственик на такава тениска? Защото имам голям интерес към тематиката, но съм доооста далеч като технически и фотографски възмножности от повечето потребители тук
Ако искаш направи го 1200х1200 и го качи някъде, за да може всеки наистина да си поръча самостоятелно. Само трябва да уточним на каква тениска ще бъде, тази синята ли или някоя друга