За Т2 имам само позитивни впечетления, чисто е, въпреки многото останали заради редица причини пътници, то добре пое трафика. Не бях забелязал, че има и хранителен магазин, което е чудесно, сега остава да отворят McDonald's или дюнерджиийница

Т1 е друго животно, не съм запознат мениджъра ли му е друг, но имам чувството, че съм на жп-гара Карнобат! Покрива тече и то доста очебийно, НО най-голямото разочарование за мен са тоалетните, на гарата в Карнобат може да са по-чисти, в мъжката до дясната проверка за сигурност имаше пластмасов бидон, няма препарата за измиване на ръце, тоалетната не беше чистена въобще, щях да повърна, влизайки в нея...ПЪЛНА МИЗЕРИЯ! Същото се отнася и за другата отляво на чек-ин гишетата, само бидон нямаше в нея, иначе картинката е същата.
Надявам се някой от летището да го прочете това, защото на Т2 е чисто над средното ниво на летищата в Европа, но Т1 е една дупка за мен, разбирам че е нискотарифен, но да пестят от други неща, не от препарати и хора за почистване.