Според мен има и друга много малка подробност, която още не са "оправили". Това е, че трябва малко по-надолу да изместят името Пловдив на латиница на картата тъй като жълтата точка обикновено е разположена над името на даден град. В момента тази точка е в средата
вече са в продажба билетите.. ама ще ме извиняват, но билетите съвсем не са от най-евтините, не и за Райън. за началото на ноември ми излиза минимална цена 101 евро, при това без багаж и обработка на плащането ..
Гледам им цените и трудно ще са конкуренция на Wizz и easyJet. Eвтини полети има само за 2-3 дати месечно , а другите започват от около 60 евро и нагоре... O'Лиъри ни взе за пълни аборигени.
И това на фона на новата оше по-евтина промоция от 6 евро
аз си мисля че една по-добра политика при нова дестинация е да се пуснат поне в началото едни наистина евтини билети , било по 8, било по 10 евро , да се напълнят няколко самолета в първите дати и така да се създаде едно впечатление у хората че Райън предлагат евтина услуга. пък после нека има и такива по 60 евро, и по 100 евро. но те си знаят де ..
А аз мисля че има осиране и от БГ страна....Мисля че преговорите са водени не от хора познаващи английската/ирландската психика. Освен това много политика е замесена в желанието летище Пловдив да има редовна линия с Райън.
Мисля че билетите са непродаваеми при тези цени и ако не ги намалят журналистите ще замрънкат че това е втори Цанков камък. Но който е надробил тая попара да си я изгълта сега!
Жалко за летището и хората работещи там! А и за Пловдив!
Ние докато си говорим тук , англичаните си пазаруват . Евтините билети около Коледа и Нова година се изчерпват. И това само за няколко часа. Select A Flight