Schedule change-Kакво зна4и това?

Как да летя от А до Я, с какъв самолет, с коя авиокомпания и на каква цена

Schedule change-Kакво зна4и това?

Мнениеот Fredi » 15 Мар 2009 04:45

Здравейте на вси4ки от форума.Зна4и въпросът ми следният-Букнах си билет с Ryanair: Rome Ciampino(CIA) to London Stansted(STN), Mon, 13Apr09,Depart CIA at 10:10 and arrive STN at 11:55.Но днес полу4их мейл от тях,в който ми бе обяснено......Please be advised that there has been a schedule change to your Ryanair booking.Новите параметри бяха Mon, 13/04/2009 Flight 3015 Depart CIA at 2205 and arrive STN at 2345.Доколкото разбирам това е планирана промяна.Как може да се планира промяна след като полета не отменен.За сутрешния полет все още се продават билети с тази разлика 4е аз моят го взех за 45 евро а сега са по 299.Дали продават моето място за пове4е пари и имат ли право на това.Благодаря предварително. ПС-Моля модератора да премести темата ако не и е тук мястото
Fredi
спотър

Re: Schedule change-Kакво зна4и това?

Мнениеот stenk » 15 Мар 2009 11:54

Ами явно не са променили полета в сайта си.
Почти сигурно първия полет няма да се състои и ще изпълнят този за който са те уведомили.
Случва се и на най-добрите.
Това че за сутрешния полет е обявена цена от 299 евро е доказателство че полета няма да се състои.
Никой нормален не би букнал полет при тази цена , защото с Бритиш ще му е доста по-евтино :lol:
Ето бърза справка със сайта на Бритиш показва че на 13 април може да избираш от около 10 полета Рим-Лондон. Цената е между 160 до 260 евро за економи клас.
Летят до всички лондонски летища.
stenk
супер спотър

Назад към Полети, билети, тарифи