И последен въпрос защото разводнявам темата - в тази тарифа влиза ли чекиран багаж или сме само с ръчен ? Питам защото оттам продължавам с easyJet които имат относително либерална политика спрямо размерите на ръчния багаж , па дори и да го сложат в трюма
Въпросче: сега си погледнах резервацията, от онези специалните при готините пичове от Логитравел, и срещу всички пътници ми излиза Anzahl der Gepäckstücke: 0, което ще рече, че нямаме включен багаж.
Искам да попитам някой от вече миналите по този път как стои този въпрос.
Явно това е санкцията за усвояване на пробива в системата им.
Имам някакво смътно усещане, че неволно от телефона шитнах техен мейл, но не го намирам и в траша. А пък програмата ми за моите дати нещо почва да се променя много и се опасявам да не останат неизползвани, но пък платени билетите. Не че е голяма сума, но ако няма да се ходи, барем да си получа парите обратно.
Писмото с определено предизвестие преди полета ли се праща или за всички полети накуп? Моите дати са през септември.
Всъщност сте прави . Това се появява когато в уведомителния мейл цъкна на Meine Buchungen и това ме отправя към страницата на ligitravel. Чак там вече се появява това Anzahl der Gepäckstücke: 0
Май ако някой е добре с немския не е лошо да се отправи едно запитване , защото в условията на резервацията няма такова нещо