"Освен алкохолен, никакъв друг туризъм не може и няма да има в кочината. Всичките ни забележителности са с национална стойност или най-много с регионална такава. Никой по света нито е чувал, нито е чел, нито е изучавал
Аз кочината престанах да я поддържам, защото свинете в нея са твърде много и вместо да я поддържат, я вмирисват. И реших, че ни ми харесва да ми мирише.
Никога и никъде не съм казвал, че в България няма "забележителности достойни за уважение и непредставляващи интерес". Въпросът е КОЙ ги уважава и за КОГО преставляват интерес. Видно от написаното от теб е, че нито ти е ясно какво съм писал, нито имаш капацитет да го осмислиш, нито познания, за да го отречеш."Гений! Плъховете напускат "кораба" първи. Те също понамирисват и то не малко, а и носят зарази и по-добре да ги няма! А що се отнася до "гениалните" ти мисли, те са толкова велики, че за простосмъртните е трудно да се докоснат до тях.

"Господине", няма чужденец (ако не е дошъл само да се напие тук), който е видял какво има в страната ни като забележотелности, и да не е останал възхитен, но и изненадан, че такова нещо никъде не се рекламира, а това наистина е проблем. Друг е въпроса, че има неуредици, които трябва да се приведат в ред. Точно тези държави които цитираш, живеят от туризъм и затова знаят как да си привличат и туристи, дори и да им покажат камък върху камък. Не можеш да разчиташ единствено на алкохолен туризъм, и да искаш нещата да се развиват добре в тази насока и точно от там тръгна целият разговор. Най-лесно е да избягаш и да се критикува от страни, констатирайки как нищо не се получава. Стой си в Люксембург и си мисли, че си хванал "Господ" за шлифера и го дърпаш дърпаш, но внимавай да не го скъсаш.