Прав си , явно много от пътниците са потърсили алтернативни полети и затова цените при easyJet скочиха .
Все си мисля , че Ryan имат много слаби продажби по вътрешните полети в Италия , и това с директивата е само оправдание да се измъкнат от пазара.
Особено полетите до Палермо и Трапани от месец ги гледам , че са все на една цена и явно почти нищо не е продадено.
Знаем , че специално в Италия конкуренциата между low cost e убийствена.
Като им познаваме философията и стремежа за максимум печалба от всичко ми е невъзможно да повярвам , че доброволно ще се откажат от каквито и да е печалби заради подобно нещо

.
И това за авиокомпания дето мисли как да пусне места за правостоящи в полетите си
А какво да кажем за вероятно стотиците хиляди евро , а може би и повече безлихвен кредит ?
Още не са възстановили парите и ще го направят бог знае кога.
Чета внимателно условията в договора и не виждам законови оправдания за поведението им.
Липсват обективни основания - финасови или други за преустановяване на полетите.
Едно е да има мъгла , затворени летища , дори фалит , промяна в часа или деня на полета , а съвсем друго са някакви смешни оправдания че не искали да приемат ламинираните италиански лични карти...
Надявам се някой по-напред с материала да ги подведе под отговорност и да си потърси правата , а аз и досега гледах да ги избягвам , но вече си знам окончателно.
Наясно съм с риска при low cost трансферите и затова оставям минимум 5-6 часа между два полета . Това ме е спасявало вече няколко пъти

.