Кажи ни нещо повече, коя е компанията и ако знаеш кога ще излита ще е супер Иначе днес трябва да дойде отбора на Валенсия, като аз намирам инфо, че ще бъдат с Iberia и трябва да кацнат около 18 часа, но не знам какъв ще е самолета.
SWITCH OFF or FUCK OFF SaVe TheIr pLaNeT CuT yOuR eMiSsIoN
Испанците кацат в 18:00 LT с А319, а полетът на 777-200 е на Abu Dhabi Amiri Flight, като номера на полета е AUH04. За съжаление няма информация за излитането!
Утре трябва да дойде А330-200F на Търкиш около 0900LT в София, заендо с редовния полет. За вечерния 777 вече се знае. Happy Spotting за утре и дано уловите всичко!
Предлагам да се преброим утре колко ще ходим за 777? Аз утре съм към 5 часа на Парламента, ако има някой, който може и би искал да ме вземе на отиване с него ще съм много благодарен..Откъм час и място на срещата мога да кажа че съм гъвкав Това е:
For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards!
Ееее уби всичко детско в мен с тази информация! Ама нищо, поне 330-ката ще видим. А да не би да е имало недостиг на коне за Тодоровден и сега да си ги вземат обратно?