от ATC » 03 Авг 2008 19:00
нищо против нямам никой просто не смятам,че след като си учил навигация можеш да пишеш учебник за това,знам и кой и как е станал доцент д-р и т.н. ,знам и кокави са им възможностите на повечето от преподавателите и асистентите.Имам представа и за двамата и ги познавам от доста време както и Христо Иванов който е според мен отличен специалист в тази област.Кой от предподавателите е работил като РП,кой е учил за РП,асистентите НЕ са специалисти в областа, а новобранци.Нямам нищо против хората, просто обучението въобще не е на ниво в МЕИ по тази специалност и в по-голямата си част е безполезно .Иначе момчетата и момичетата които започват работа учат и знаят доста вече и съм сигурен ,че ще станат добри РП-та.Не искам да давам мнение за новите подбори и че няма изикване за вид образование,това че трябва висше според мен е правилно.Английския е задължителен.Учите ли го в МЕИ?Не се заяждам с никой просто ми стана смешно защото не мисля че са такива специалисти за да пишат учебник(който между другото има много съвпадения с един друг),няма спор че знаят много