от milenkosev » 06 Май 2013 16:32
Здравейте,
не мога да се сдържа и ще споделя опита си от последните ми два полета с дейността на летище София. На 01.05.2013 пътувахме до Бергамо с Уиз еър, а връщането бе на 05.05.2013. Такава липса на организация, безотговорност спрямо пътниците, мудност и незаинтересованост не съм виждал. И на отиване и на връщане нещата на Терминал 1 бяха почти шокиращи за мен.
На отиване:
- Бяха оградили пространстрото пред гейта с лента и проверяваха бордните карти още преди да навлезеш в това пространство. За съжаление полета явно позакъсня и това, което се получи, бе че наблъскаха 180 човека в тясното пространство и ни държаха там повече от 45 минути без възможност за тоалетна, поне 150 човека прави, голяма част деца. Но още по неприятно бе продължението, когато всичките тези хора ни качиха в два малки автобуса и ни държаха още 30 минути в тях без никакви обяснения. Хората започнаха да викат и да се карат със служителите на летището. Тяхното обяснение, бе че това е изискване на авиокомпанията и да потърсим отговорност от тях. Бе пълна глупост, но след като се качихме до самолета, обясних на една от стюардесите какво са ни казали. Тя искрено се възмути и след малко извикаха две жени от летището, като започнаха да спорят нещо, а накрая ме извикаха и ми се накараха???? Не знам къде е причината за тази липса на организация, но цялото закъснение на полета бе само 30 минути и при нормална организация от страна на летището можеше да не държат хората в тясното пространство и в автобуса.
Друго нещо, което ми направи впечатление е фрапиращото състояние на тоалетните на летището, Т1 - мизерия. Не знам кой взима пари за това, но явно има далавера.
На връщане:
- едновременно бяха пристигнали 3 полета, а имаше работещи само 2 гишета за паспортна проверка. Близо 500-те човека почти не се събираха в залата, а двете служителки изобщо не си даваха зор. След минаването отидохме да си чакаме куфарите, работеха и двете ленти, но над тях на мониторите не бе изписано нищо, и се започна едно търчане между двете ленти докато разберем къде да чакаме куфарите. А те поради факта, че хората още минаваха проверката, просто не се събираха на лентите и като започнаха да падат.... мила родна картинка.
Такова обслужване на летище с липсата на елементарни неща и пълно безхаберие към пътниците не съм виждал на нито едно летище, а мисля, че съм бил на сериозен брой. Ръководството на летището явно няма нужните качества за елементарна организация, а стотиците връзкари и роднини, получаващи заплатка трябва да бъдат изметени.