Здравейте, всички. Много отдавна не съм писал във форума, по изцяло субективни причини, но постоянно го чета.
Включвам се във връзка и с горното мнение, защото смятам, че в момента мога да предложа атрактивна възможност за млади хора, обичащи авиацията. Имам фирма за работа в чужбина и за мое щастие наскоро тя бе одобрена за подбор в България на стюарди и стюардеси за Ryanair.
Oдобрените кандидати получават 3-годишни договори, работи се в повтаряем цикъл 5 работни - 3 почивни дни. Всички стюарди/стюардеси имат право на неограничен брой билети в мрежата на Райънеър за по 7,50 евро на посока (което дава възможност да се обиколи цяла Европа за без пари почти). Заплащането ще бъде дискутирано на интервютата, но е в зависимост от пролетяните часове + бонуси на годишна база + бонуси от бордните продажби на месечна база.
Цялата информация е качена на специализирания ми сайт
www.stewards.bg ,който е активен от вчера. Кандидатства се през сайта, единствено чрез CV на английски език.
Интервюта има всеки месец (до момента имаше общо 4 интервюта в БГ), като сега, в края на юли, ще се подбират кандидати за София. Това е предимство най-малко от гледна точка на парите, защото е ясно, че има значение дали получаваш приблизително еднаква сума в евро в България или някъде в Западна Европа, например.
Ще се радвам ако мога да съм полезен на някой тук или на близки и познати. Всички подходящи кандидати ще бъдат назначени, защото им трябват много хора, така че може да се организирате да кандидатствате заедно с други хора без да се притеснявате, че ще си конкуренция и ще ви вземат мястото. :thumbup:
П.П. Ако модераторите решат, че е вид реклама или друго нарушение на правилата - да трият спокойно, няма да се сърдя. Идеята ми е да сме си взаимно полезни по-скоро.
Welcome to Plovdiv International! New Terminal - New Beginning.