www.air.bg

Re: www.air.bg

Мнениеот LZ-EZY » 02 Апр 2009 15:29

Аватар
LZ-EZY
супер спотър

Мнениеот atzah » 02 Апр 2009 15:35

http://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_Ipsum

H. Rackham's 1914 translation (with major source of Lorem Ipsum highlighted):

[32] But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that produces no resultant pleasure?
[33] On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue; and equal blame belongs to those who fail in their duty through weakness of will, which is the same as saying through shrinking from toil and pain. These cases are perfectly simple and easy to distinguish. In a free hour, when our power of choice is untrammelled and when nothing prevents our being able to do what we like best, every pleasure is to be welcomed and every pain avoided. But in certain circumstances and owing to the claims of duty or the obligations of business it will frequently occur that pleasures have to be repudiated and annoyances accepted. The wise man therefore always holds in these matters to this principle of selection: he rejects pleasures to secure other greater pleasures, or else he endures pains to avoid worse pains.
142/143/319/320/321/332/333/343/380/733/734/735/736/73G/738/739/744/762/763/772/773/AN4/CR9/DH4/ERJ/E75/E90/E95/F70/100/M81/M82/M83/M87/T20/TU3/TU5
atzah
супер спотър

Мнениеот Емо » 02 Апр 2009 17:35

това би трябвало да е т. нар. : ползва се за layout (spacing, редове, дизайн като цяло, големина на шрифта и т.н.), преди да се пейстне истинския текст... 8)
Аватар
Емо
супер спотър

Мнениеот merlin » 02 Апр 2009 21:49

На мен сегашният домейн ми харесва, по-лесно се запомня Сайта е добър, поне ми харесва, че цветовете не се натрапват.
Промоциите наистина трябва да са промоции с крайна цена и да са разнообразни, за да хваната вниманието на клиента, а не някакви постоянни "промоции", за такъв тип се прави нещо тип 99 евро на Луфтханза и си седи като постоянна оферта.
Само за дизайна: Ръбовете на основното поле е по-добре да са заострени, а не заоблени, поне това е световен тренд(lufthansa.com airfrance etc.). Примерно на ВА не ми харесва, да не говорим за техните партньори от АА... Хубаво ще е ако датата при търсене не трябва да се вкарва на ръка, а да излиза малко pop-up прозорче, това при флаша става даже по-лесно.
.

Сега ако измъкнете и добро лого ще е супер, не че сегашното не ми харесва, но ако направите нещо отличаващо се ще е супер. :D
Аватар
merlin
супер спотър

Мнениеот Емо » 02 Апр 2009 23:19

Най-накрая и аз видях страницата!
Браво, много похвално!

Някои текстове на английски ми се виждат обаче побългарени, напр. при "Airplanes": По-добре е да се каже "Fleet" (флота), освен това Number of places for sitting и Maximum flight hight звучи доста... детско-градинско. На английски е (number of) seats (щото иначе човек може да седне и в bin-овете) и Maximum cruising altitude (плюс това hight се пише height)

Картата с анимираните дестинации ми харесва, дава динамика. :mrgreen:

При букинга интерфейса ми се вижда нещо много амадейски... :lol: Нещо което се връзва с дизайна на сайта би било супер!

Иначе браво още веднъж на отговорните!!! :drinkers: :goodman: :mrgreen: 8)

Поздрави
Емо
Аватар
Емо
супер спотър

Мнениеот fonque » 02 Апр 2009 23:48

И аз съм съгласен за английския. Дано го оправят по-скоро нашите хора.
Аватар
fonque
най-спотър

Мнениеот LZ-EZY » 04 Апр 2009 16:03

Давай народе идеи, от Бг ер четат форума все по съсредоточено :

To Madrid, Terminal 4
Price for one way ticket:
Price for round trip ticket: 69 €

The price is valid for one way tickets. Airport taxes inculeded. The ticket issuing charge may also be applied, according to the issuer's policy. The number of seats is limited!
Аватар
LZ-EZY
супер спотър

Мнениеот randi » 05 Апр 2009 22:17

Аз да попитам,на картата с дестинации като излиза,че може да си правиш връзка Москва - Мадрид,дали това наистина е съобразено или са наслагани свободно избираеми дестинации за да е по - готина картата?
SWITCH OFF or FUCK OFF
SaVe TheIr pLaNeT
CuT yOuR eMiSsIoN

Аватар
randi
супер спотър

Мнениеот fonque » 05 Апр 2009 23:24

Съобразено е с връзките, доколкото знам.
Аватар
fonque
най-спотър

Мнениеот silversurfer » 06 Апр 2009 11:02

VIVA LA VITA !

Аватар
silversurfer
супер спотър

Мнениеот LZ-EZY » 06 Апр 2009 11:08

То хубаво го показва, ама да можеше и да се резевира нямаше да е зле.
Иначе с една добра цена факта че полета от Москва каца в 23.30 а този за Мадрид излита в 08.00 може и да им докара някои фен на Терминалът...
Аватар
LZ-EZY
супер спотър

Мнениеот Dreamliner » 07 Апр 2009 00:04

С удоволствие мога да кажа, че новият сайт като цяло многократно превъзхожда стария! :)
Аватар
Dreamliner
супер спотър

Мнениеот merlin » 07 Апр 2009 00:15

Ти го похвали, аз влезнах да му се насладя и видях:
Ларнакааааа :lol:
Изображение
Аватар
merlin
супер спотър

Мнениеот fonque » 07 Апр 2009 09:27

При мен си излиза с едно "а". Някой друг ако има подобни проблеми, моля, нека сподели. Може да е било временен бъг, който е отстранен.
Аватар
fonque
най-спотър

Мнениеот asd » 07 Апр 2009 09:53

И при мен е с едно "а".

Но като отида на "дестинации" и "разписание" ми излиза същата картинка с картата. Разликата е после - като избереш град в единия случай ти дава нещо като разписание, а в другия ми излиза една почти бяла страничка с една снимчица и един гол надпис "Варна"!?

А как мога да си закупя билет от промоциите? Отивам на промоции, после на "резервирай" и ме праща на началната страница, където не става ясно за кои дати има билети на промоционалните цени. Тоест трябва да налучквам, а ме мързи да проверя за 50 различни комбинации. С други думи - по-добре от "промоции" по някакъв начин да препраща към купуване на билети в рамките на промоцията или (както на много други нискотарифни и нормални авиокомпании) да може да се види за период седмица или месец кога са най-евтини билетите и т.н.
asd
супер спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Авиация + Авиационни новини