Браво, и на мен ми харесва на пръв поглед! Най-добро впечатление ми направи, че се показват и връзки за трансфер през София - това на предния сайт не ставаше. Сега е възможно например да се букне полет от Варна до западна Европа много по-лесно. Поздравления!
Ето няколко неща, които не ми харесаха:
1) Лентата с "табовете" не се събира на един ред и "Contacts" е на отделен ред.
2) Самолетите се показват по единично. Мисля, че е по-разумно да се представят по типове със снимки от един или няколко от типа, както и разширена информация и seat plan (който съществува за Бае-тата, значи е заплануван), освен това мисля, че "брой места" в инфото на английски е по-правилно да е "capacity" а не "number of places for seating".
3) Клик на "Timetable" или "Destinations" ми показва една и съща карта, тоест за мен това е една и съща функция.
4) Като избера полет от картата с дати ме праща правилно на информация за полета, но ако избера "book flight" ми се отваря ново поле за избор на полет в малък frame, при това на български, независимо, че досега съм бил на английската версия.
5) Все още е малко шарено за сайт на авиокомпания. Имам предвид дразнещите реклами, "оферти" и т.н. Направи ми впечатление реклама на парфюм, която според мен нищо не е загубила на подобен сайт.
Иначе определено много по-добре от преди! Честито!