Айде спрете с глупостите, на мен този форум ми харесва, защото има нормален диалог. Илиян само дето не започна да псува FR на майка...
Супер им е услугата, евтина, бърза, по-удобна от пътуване дори с автобуса до летището(и по-евтина), пълно е с всякакви хора (последният път имаше много семейства). Например, вътрешните полети в Италия са точно като междуградски автобус. Пътувал съм около 2000г по 30 часа в автобус, ей това е ужасно, не си правите сметка, че в България доста хора пътуват София-Варна/Бургас с автобус, където е ужасно тясно, няма тоалетна, няма храна и е 6 часа! На който не му харесва, да не се вози на FR. След това FR (и Wizz в България) убиха бизнеса с автобусите България-Англия(например) и направиха една малко по-обединена Европа. На мен в някои случаи ми е било по-удобно с тях, просто защото имат директен полет, за разлика от прекачване в Мюнхен или Париж(не дай боже

). Сядаш, седиш 2 часа, четеш рекламите в списанието и си на 2000км, толкова просто е!
Ако не искате да не усещате миризмата на съседни хора, да си пускате седалката в легнало положение, да пиете и ядете, колкото ви се ще, да имате безупречно обслужване, ето ви точния адрес
http://www.netjetseurope.com/, вички останали компании LH, FR, FB, AF и тнт предлагат почти еднакъв продукт на европейските си отсечки, за парите които плащате. Не е нищо особено дори в бизнескласата им (новите слим-седалки на OS & LH са ужасни, голяма работа, че имаш едно свободно място по средата), храната също не е нещо особено, по-добре идете на хубав ресторант, по-голямата част от пътниците в бизнескласата са с платени от компаниите им билети, но това е HR-Management и няма нищо общо с това, че е по-удобно да се пътува в бизнескласа...
Та, всеки влак си има пътници (един мой приятел, чието семейство има частна банка, пътува на работа с градския влак...да, ама е швейцарец, ако беше българин, щеше да е с хеликоптер)
Ilian да напише после един блог, за да видим, къде и как той пътува, ще ми е интересно