Адаш, трябва да проверя на колко dpi съм печатал. Избрах "фото-квалитет", ама колко dpi са това трябва да видя допълнително Щука, благодаря много за инструкцията. Сте пробвам дали и при мен ще стане така (май имам по-стара версия на Фотошопа от теб, ако се съди по графичното изображение)
Някой може ли да ми обясни защо снимките излизат с едно качество във Photoshop-а и със съвсем друго при разглеждане с Windows Picture and Fax Viewer. Досега това не го забелязвах много, но днес две снимки буквално изглеждаха ужасно при разлгеждане, а иначе са си супер като качество.
Предполагам че проблемът ти идва от управлението на цветовете във Photoshop. По подразбиране цветовите му настройки са за печат, а не за екран. За да ти изглеждат снимките еднакво и във Photoshop, и в програмите за разглеждане, изключи управлението на цвета - Edit - Color Settings - Color Management Off.
Можеш ли да конкретизираш питането или да пуснеш примерна картинка. Ако съм те разбрал правилно, може да се направи следното: селектира се тъмната зона от кадъра и после с Levels се осветлява. Има и други решения, но е добре да ни покажеш за какво става въпрос.