Мисля, че можеше и по-добре - но все пак съм доволен. Днес се летя значително по-малко - цялото шоу приключи около 15,15ч. ОВТ-то обра точките както и се очакваше, Свилен се представи както винаги добре. Швейцарците също доста ми харесаха. Снимки е безмислено да показвам.. за пореден път се убеждавам, че за такива мероприятия си е нужно и добра техническа подготовка.. Очаквам включване от отбора на белите буркани.
The Fulcrum Occupation! Граждани! Летете със самолетите на Аерофлот! Побързайте - останаха съвсем малко!
Thunderbirds не ги запомних с нищо 2007-ма, и 2011-та пак същото...първият път блъснаха птица, сега валя... нямаше нито едно ново нещо което не сме виждали преди, като цяло бледнеят пред другите подобни ескадрили (ред уингс, патруй дьо франс...). БИАФ 2011 (както и 2007) беше с класи над шоуто в Графа...
Изглежда се е получило страхотно шоу. Дано следващият БИАФ да е още по-интересен, по-силен и с по-добра организация. Мисля си, че FB имат какво още да покажат - трябва поправителен. А ако зрителите започнат и да обръщат внимание на призивите да избягват посещението с лични автомобили и се възползват от предвидените влакове/автобуси...
Аз като цяло останах много доволен от БИАФ 2011. Да, имаше какво да се желае още, най-вече откъм организация, но този аспект като цяло винаги ни куца, каквото и да се организира. Определено тези, които са ходили в събота са имали повече неща за гледане. Но въпреки това съм доволен. Дори само заради Миг-29 ОВТ си заслужаваше посещението. Иначе ето няколко снимки и от мен: