София - Фуертевентура: начини, възможности, цени ?

Как да летя от А до Я, с какъв самолет, с коя авиокомпания и на каква цена

София - Фуертевентура: начини, възможности, цени ?

Мнениеот Buch » 28 Май 2009 01:09

Колеги, искам да попитам, какви са възможностите за пътуване SOF - FUE като авиоокомпании и връзки и как аз, например като не много запознат, бих могъл да проверя по принцип възможностите. Знам за W!zZ, EasyJet i Spanair, но сигурно има и други превозвачи, които бръмчат между Канарите и Европа, за които нямам представа!
А по-конкретно мога да задам въпроса: Какви опции има за пътуване на 01.Авг - 8.Авг, отиване /връщане с възможна разлика +/- 1 ден ?
Благодаря от името на един колега , на когото му с ходи по това време. Разбира се , говорим за нещо евтинко....
Мерси
ПП. И на мен ми се ходи, да не ме разберете погрешно ;-)
Аватар
Buch
най-спотър

Re: София - Фуертевентура: начини, възможности, цени ?

Мнениеот i_manolov » 28 Май 2009 09:35

На въпроса ти кои low cost авиокомпании летят до FUE, мисля че този линк ще ти помогне http://www.flylowcostairlines.org/low-c ... a-fue.html . От тук нататък можеш да правиш всякакви комбинации, но имай предвид, че сега навлизаме в летния сезон и по- трудно можеш да си намериш евтини билети за тези дати.
Аватар
i_manolov
спотър

Мнениеот pepsii » 28 Май 2009 10:26

Аватар
pepsii
супер спотър

Мнениеот randi » 28 Май 2009 16:16

Easyjet лети от Мадрид до там и има евтини билети , но за август месец е доста солено.
SWITCH OFF or FUCK OFF
SaVe TheIr pLaNeT
CuT yOuR eMiSsIoN

Аватар
randi
супер спотър

Мнениеот stenk » 28 Май 2009 20:17

Да аз планирах да ходя април тази година и когато проучвах имаше билети за 70-80 евро тотал ретърн от София през Мадрид.
Това беше в началото на 2009 . Всъщност там активния сезон е почти целогодишен и през април има стотици полети най-вече от Германия и Австрия.
През август сигурно е фул с туристи.
Малко инфо за други желаещи;

Lanzarote и Fuerteventura са близо до Африка и са по-скоро пустинни и равни острови. Местните дори се Шегуват че не можеш да видиш дърво освен ако не е нарисувано На Тenerife съм ходил и определено ми харесва,до Gran Canaria все оЩе не съм стигал,но пък повечето хора които съм питал казват че там е в пъти по-хубаво.Определено всеки остров има своето обаяние зависи какво търсиШ.Дори през април времето е разкоШно за плаж,особено в южните части на островите
Южната част на тенерифе е хотелската зона. Т.е. хората там си почиват. Но пък има студено течение и морето не става много за къпане. За това пък има вулкан за катерене, нещо което мене би ме заинтересувало
Фуертеветура в южната част е защитен от ветровете и теченията и е много красив - има безкрайни пясъчни дюни и като че ли си на луната...много е особено.Н амен повече ми хареса Фуерте от всичките Кан.острови ,н аТенерифе и Ланзароте има много повече вятър ....понякога направо е непоносим - не случайно там има много сърфисти.....
stenk
супер спотър

Мнениеот Buch » 29 Май 2009 10:36

Мерси за отговорите на всички.
Вярно, че през август, особено от сега, е доста скъпо. Както се казва:
"- Тате , тате, кога ще ходим на море??
- На зима тате...."

Stenk, мерси за инфото, ще го имам предвид, когато и аз намеря ретърн тикет за 80 Евро :shock: :D
Аватар
Buch
най-спотър

Назад към Полети, билети, тарифи