Варшава - София с България Ер??

Как да летя от А до Я, с какъв самолет, с коя авиокомпания и на каква цена

Варшава - София с България Ер??

Мнениеот WAW » 07 Апр 2009 00:10

Преди няколко дена купих билет от Варшава за София и обратно(3 май - 17 май) и ме заинтригува факта, че купих билета през полска интернет агенция за самолетни билети като полет на "България Ер". А от доста време този всекиденевен полет е избълняван от ЛОТ. Следователно си помислих, че полета е code share въпреки разликата от почти 100 евро в полза на "България Ер"!?!? (Билетите са 3 разбира се, за мен, жена ми и бебока) Изглежда, че Лот е просто по-скъп от българския превозвач, но когато се опитах да намерия този полет Bulgaria Air (FB) 1352 на сайта на България Ер се оказа, че изобщо не присъства в разписанието!??!??! Някой знае ли защо е така?
Аватар
WAW
спотър

Re: Варшава - София с България Ер??

Мнениеот mitkobiker » 07 Апр 2009 20:31

Здравей,
България Ер държат десетина седалки по всеки от полетите на ЛОТ. Цените и на двете авиокомпании са абсолютно еднакви, но на ЛОТ по обясними причини местата за по-ниските цени свършват по-бързо и за това ти излиза разликата от 100+ Евро за един и същ полет, но през според наличните към момента на закупуване на билетите свободни места при едния и другия превозвач.
Неудобството при полетите с код FB е че няма да вземеш мили по Miles And More и не можеш да си направиш seat selection, което предвид спестените пари, не е голяма болка :-D
Не е уместно да търсиш информация за този полет по сайтове, които актуализират информацията си 1-2 пъти в годината :wink: Ако имаш съмнения звънкай директно в авиокомпанията.

Аватар
mitkobiker
супер спотър

Назад към Полети, билети, тарифи