Ние платихме такса за анулиране на билета. Но все пак това беше преди година и няколко месеца. Но пък когато звънях в България еър, за да попитам дали може да се смени името, ми казаха, че такава процедура нямат. Но и не ми споменаха, че може да се анулира билета. Тази работа е свършила агенцията.
хаха промоцията на БГ ЕР за билети до Северна Америка се казва "Америка като на длан" Толкова да не могат да си измислят рекламен лозунг, при тези билбордове на Аустриан на всяка крачка в центъра на София , на които пише "Европа като на длан" ..
Ако не ти е заради по-добрите за теб времена на ербега, то използвай Ники, аз понякога ги предпочитам пред Аустриан, понеже лично за мен по нищо не им отстъпват в обслужването на икономи класа, но честотите, възможностите за прекачване и трупането на мили с тях са друга тема. С Ники ще си с новичък Е 190, а с българите със старичък (меко казано) мохикан от пустинята Аризона, който често го изписват и като А319, но в крайна сметка идва BAe.
Е,Румене,вече ще знаеш .Но много често на другия ден са с 20 или 30 лева по-скъпи .Трудно може с голяма точност да се прогнозира .Утре може да са по-евтини с още 10 лева.Гледай на нещата по-философски -приемаш една цена за добра и купуваш!
Тук стана въпрос, че Bulgaria Air нямат услуга като смяна на имената, но тогава аз имам следния казус. Купих билети онлайн, но в бързината да хвана добрата цена, съм разменил мястото на първото и фамилното име. Става въпрос за вътрешен полет София–Варна-София. Дали би било проблем, ако билетът си остане така, както е с разменените имена? Дали ще има проблеми на летищата, съответно във Варна и София?