от kriskris94 » 22 Юни 2011 17:06
Здравейте на всички,
Много съм се ядосвал на коментари, тук, във форума против България ер, но вече разбирам, че може би имат основания. Случвало ли ви се е да имате нужда да се свържете с тях по телефона, с т.н. "Кол Център" например? Е аз се опитвам да се свържа с тях вече 10 пъти днес, а да не говорим за хилядите други пъти,но все съм намирал причина за "моля изчакайте,няма свободен оператор",но когато претендираш да бъдеш НАЦИОНАЛЕН ПРЕВОЗВАЧ и сериозна авиокомпания,която инвестира и мисли за бъдещето си, май май трябва да започнеш с подобряване връзката с клиентите,защото ти работиш за тях!! Точно това написах и в писмото си до Господари на Ефира и се надявам да решат да направят репортаж по този случай. Но както и да е, въпросът,на който толкова исках да получа бърз отговор е за новото "тъпо" според мен правило- Нямаш право да закупиш билет ако остават по-малко от 24 часа преди часа на заминаване!!! Надявам се че не греша при използването на думичката "ТЪПО", защото аз попринцип купувам билети за вътрешните линии часове преди полета, тъй като често са евтини, а и тогава разбирам, че трябва да пътувам.
Надявам се някой да обясни ако има идея какво цели това правило, защото сякаш то би ощетило тях най-вече!