Не, куфар няма да имам, но ако трябва да се минава митница става наистина малко рисковано вече. Предполагам в този случай трябва да минавам отново и security check?
AiBOJ
When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it.
зависи много и дали си в натоварените часове на деня, аз лично не бих рискувал въпреки че май до сега при подобни прекачвания съм се оправял за по-малко от час
- Блог за авиация и пътешествия - форум за пътешествия
na Hahn sam pravil transfer s ryan s promejdutak ot 35 minuti,sega ne bih go napravil otnovo,togava sam si zakarah kufara do samoleta,no stansted e dosta po-golqmo taka che naistina si e risk,a i znaesh kakvo stava ako pristigashtiq ti polet zakysnee....
При мен долу-горе всеки трети полет с НТА закъснява с поне 20-30 мин. и аз също не бих рискувал. Особено при Wizz и Sky това вече го приемам за нормално. При Ryan се случва по-рядко.
Реших да не рискувам, а как ми се искаше да пробвам Ако бях направил тази комбинация, трябваше да кацна в Лондон в 6:40 и да излетя в 7:40. В момента Ryan имат много добри оферти.
AiBOJ
When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it.